Storingsmonteur 5 ploegen

Storingsmonteur 5 ploegen, fulltime, m/v

Zeer gevarieerde baan, waarin je je bezig houdt met storingen en onderhoud! Vanwege groei schakelen wij op naar 5 ploegen!

BUVO is sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie.
Door een stijgende vraag vanuit de markten die wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit, neemt ook de vraag naar nieuwe collega’s toe.
Omdat wij van 3 naar 5 ploegen opschakelen hebben wij meer monteurs nodig.

Over de functie van Storingsmonteur 5 ploegen bij BUVO Castings

Werken als storingsmonteur bij BUVO Castings is zeer afwisselend. Geen dag is hetzelfde.
Het kan voorkomen dat je met gepland onderhoud bezig bent, maar dan toch je werkzaamheden elders in de organisatie moet voortzetten, omdat er een storing in de productie is opgetreden.
Je houd je bezig met reparaties, vervangen en onderhouden van apparaten en machines, maar ook het oplossen van (ver)storingen.
Dit laatste kan op elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch vlak zijn. Je werkzaamheden zijn daarmee heel allround.

Kortom ben jij iemand die graag sleutelt en het leuk vindt om meerzijdig bezig te zijn, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij dat jij meebrengt om ons team te versterken?

• Een afgeronde opleiding op MBO niveau 3 of 4 richting Mechatronica / Werktuigbouwkunde;
• Een aantal jaren in een vergelijkbare functie;
• Kennis van Hydraulica en Pneumatiek;
• Kennis van Besturingstechniek en PLC;
• Kennis van schakelschema’s;
• NEN 3140;
• Kennis van verspanende machines of hogedrukgietmachines is een pré

Verder vinden wij het belangrijk dat je pro actief en flexibel bent ingesteld. Je staat stevig in je schoenen en weet de juiste prioriteiten te stellen.
Je bent communicatief vaardig en schakelt makkelijk met je interne klanten. Je bent enthousiast en draagt daarmee positief bij aan het team waarin je werkt.

Wat je van ons mag verwachten!

Een gevarieerde baan, met verantwoordelijkheid, waarin je zelfstandig kan werken. We hanteren korte communicatielijnen, wat prettig werkt.
Binnen Buvo wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen.
Logisch dat er daarmee ook ruimte is, voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor jou. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!