Vacatures

    

Wil jij onderdeel uitmaken van een innovatieve, technisch vooraanstaande en toekomstgerichte organisatie? Bekijk dan snel of één van onderstaande vacatures iets voor jou is.

Voor het werven van Operators in zowel de gieterij als de CNC-bewerking en voor Logistieke collega’s werken wij samen met onze partner Direct People. Ben jij na het lezen van onderstaande vacatures enthousiast? Neem dan snel contact op met Direct People bij BUVO via 0492 546 494 of email.

Naast Operators zoeken we bij zowel BUVO Castings als BUVO Tools naar specialisten op diverse vakgebieden. Binnen BUVO komen veel (technische) disciplines samen en als jij je ziet werken in een bedrijf vol specialisten en vakmanschap komen we graag in contact met jou. hiervoor kun je contact opnemen met Wendy en Jessica van HRM via 0492 546 494 of recruitment@buvocastings.nl

Engineering

Gieterij

Marketing & Sales

Technische Dienst

Open sollicitatie

Staat jouw droomfunctie hier nu niet bij? Je kunt altijd vrijblijvend een open sollicitatie sturen naar recruitment@buvocastings.nl.
Ook kun je je aanmelden voor onze vacature nieuwsbrief. Hiermee blijf je altijd op de hoogte van onze openstaande vacatures.

We ontmoeten je graag in ons pand te Helmond voor een kennismaking!

Stage

BUVO investeert continu in haar mensen en middelen. We werken met de meest moderne machines en de beste mensen. Samen leveren we vakwerk en vakmanschap. Dit kunnen we echter niet zonder samen te werken met ambitieuze, leergierige en enthousiaste studenten die ons ondersteunen en adviseren. Om zelf ook continu te blijven leren en om het talent van de toekomst een kans te geven kennis te maken met het ambacht van het hogedrukgieten en de hoogwaardige techniek van de nawerking werken we met veel plezier met stagiaires en afstudeerders. Meer informatie hierover lees je op de pagina Stages bij BUVO.