Teamcoördinator Gieterij fulltime (3 ploegen)

Aansturen – motiveren – coördineren – probleem oplossen, kortom een verantwoordelijke rol waar je met beide voeten stevig op de werkvloer moet staan!

Over de functie van Teamcoördinator bij BUVO Castings
Het productieproces binnen BUVO Castings is opgebouwd uit het gieten, stansen, ontbramen, CNC bewerken, wassen en verpakken.  Binnen de afdeling Gieterij en CNC Bewerking wordt er in een ploegensysteem gewerkt.

In de functie van Teamcoördinator Gieterij zorg je dat jouw team zo optimaal mogelijk kan werken. Dat doe je enerzijds door goed te plannen en te organiseren. Zo zorg je dat werkinstructies en keuringsinstructies bekend zijn en nauwgezet worden gevolgd door de medewerkers in jouw team. Je bent verantwoordelijk voor een optimale indeling van de ploeg en het op de juiste wijze inzetten van de medewerkers, waarbij je bekwaamheden en vaardigheden van de individuele medewerker goed in kaart hebt. Tijdens de overdracht van ploegen, informeer je je collega ploegleider. Je initieert en neemt actief deel aan verbeterprojecten. Ook heb je dagelijks een voortgangsoverleg. Zeker zo belangrijk is dat je oog hebt voor de mensen in jouw team, dat je weet wat er speelt en daarmee de juiste begeleiding kan bieden, kan motiveren en ondersteunt in de ontwikkeling.

Een indruk van jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Controle en evalueren van output
 • Analyseren en bespreken afkeur
 • Verrichten en/of aansturen metingen
 • Zorgdragen voor juist en correct gebruik van productiehulpmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakking en emballage
 • Zorgdragen voor een veilige werkplek
 • Actieve verzuimbegeleiding
 • Registratie aanwezige en gewenste bekwaamheden binnen jouw ploeg
 • Je voert sollicitatie- en introductiegesprekken
 • Houdt functioneringsgesprekken
 • Begeleidt en coacht de medewerkers in je ploeg

 Wat verwachten wij dat je mee brengt om ons team te versterken?

 • Je werk- en denkniveau is minimaal HAVO/MBO 4
 • Je beschikt over technische kennis en hebt ervaring in technische productie- processen
 • Je hebt een ruime ervaring in het aansturen van teams van 20 – 30 medewerkers
 • Je hebt goede kennis van kwaliteitssystemen (IATF 16949), keuringsinstructies en werkinstructies

Verder vinden wij het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, goed kunt schakelen met een diversiteit aan individuen op verschillende niveaus, gedisciplineerd bent en daarmee goed voorbeeldgedrag toont en pro actief bent. Maar ook stressbestendigheid is onontbeerlijk voor deze functie. Werken in 3 ploegen is geen probleem voor jou!

Wat je van ons mag verwachten!
Een gevarieerde baan, met verantwoordelijkheid. Binnen BUVO wordt gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw vakgebied. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Nog een beetje meer over ons
Natuurlijk gaat het over jou en willen we met jou in contact komen om meer over jou te weten te komen. Maar toch vertellen we graag toch nog een beetje over onszelf. We zijn namelijk erg trots op ons bedrijf, op de producten die we mogen maken en ook zeker op ons team. En hopen dat jij dit gevoel in de toekomst met ons gaat delen.

BUVO is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. BUVO is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van BUVO 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevindt zich onze nabewerking. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?
Neem gerust contact op met Wendy Hendriks via 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl. Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.