Teamcoördinator (fulltime)

Teamcoördinator: Aansturen – motiveren – coördineren – probleem oplossen, kortom een verantwoordelijke rol waar je met beide voeten stevig op de werkvloer moet staan!

De BUVO bedrijven zijn sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Door een stijgende vraag vanuit de markten die wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit, neemt ook de vraag naar nieuw gemotiveerd personeel toe.

Onze productiecapaciteit gaan we opschalen van een 3-ploegen naar een 5-ploegen structuur, ter versterking zijn wij op zoek naar meerdere teamcoördinatoren.

Over de functie van teamcoördinator bij Buvo Castings

Het productieproces binnen Buvo Castings is opgebouwd uit het gieten, stansen, ontbramen, CNC bewerken, wassen en verpakken. Binnen de afdeling Gieterij en CNC Bewerking wordt er in een ploegensysteem gewerkt. Met de toename van productievolume, zijn wij voor deze afdelingen op zoek naar meerdere teamcoördinatoren.

In de functie van teamcoördinator draag je zorg voor jouw deel van de productie, waarbij kwaliteit en kwantiteit optimaal dient te zijn. Je zorgt dat werkinstructies en keuringsinstructies bekend zijn en nauwgezet worden gevolgd door de medewerkers in jouw team.

Je bent dus verantwoordelijk voor een optimale indeling van de ploeg en het op de juiste wijze inzetten van de medewerkers, waarbij je bekwaamheden en vaardigheden van de individuele medewerker goed in kaart hebt. Tijdens de overdracht van ploegen, informeer je je collega teamcoördinator. Je initieert en neemt actief deel aan verbeterprojecten. Ook heb je dagelijks een voortgangsoverleg.

Een indruk van jouw taken:

 • Controle en evalueren van output
 • Analyseren en bespreken afkeur
 • Verrichten en/of aansturen metingen
 • Zorgdragen voor juist en correct gebruik van productiehulpmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakking en emballage
 • Zorgdragen voor een veilige werkplek
 • Actieve verzuimbegeleiding;
 • Registratie aanwezige en gewenste bekwaamheden binnen jouw ploeg;
 • Je voert sollicitatie- en introductiegesprekken
 • Houdt functioneringsgesprekken
 • Begeleidt en coacht de medewerkers in je ploeg.

Wat verwachten wij dat je mee brengt om ons team verder te versterken?

 • Je werk- en denkniveau is minimaal HAVO/MBO 4;
 • Je beschikt over een ruime technische kennis en hebt ervaring in technische productie- processen;
 • Afhankelijk van het onderdeel waar je binnen Buvo Castings als teamcoördinator aan de slag gaat, is het een grote pré als je kennis hebt van verspanende processen, meettechnieken, gerobotiseerde processen of logistiek processen;
 • Je hebt een ruime ervaring in het aansturen van teams van 20- 30 medewerkers;
 • Je hebt goede kennis van kwaliteitssystemen (ISO 9001), keuringsinstructies en werkinstructies.

Verder vinden wij het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, goed kunt schakelen met een diversiteit aan individuen op verschillende nivo’s, gedisciplineerd bent en daarmee goed voorbeeldgedrag toont en pro actief bent.

Werken in 3 of 5 ploegen is geen probleem voor jou!

Wat je van ons mag verwachten!

Een gevarieerde baan, met verantwoordelijkheid. Binnen Buvo wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw vakgebied. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!