Storings / Onderhoudsmonteur

Afwisselende job als Storings / Onderhoudsmonteur, waarin je je bezig houdt met onderhoud en het oplossen van storingen

De BUVO bedrijven zijn sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Met een toenemende vraag vanuit de markten welke wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit neemt ook de groei in onze personele bezetting toe. BUVO Castings is dan ook ter versterking op zoek naar een Storings- en/of onderhoudsmonteur voor onze productielocaties in Helmond.

Over de functie van Storings/Onderhoudsmonteur bij BUVO Castings

Werken als onderhoudsmonteur bij BUVO Castings is zeer afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Het kan voorkomen dat je met gepland onderhoud bezig bent, maar dan toch je werkzaamheden elders in de organisatie moet voortzetten, omdat er een storing in de productie is opgetreden.
Je houdt je bezig met reparaties, vervangen en onderhouden van apparaten en machines, maar ook het oplossen van (ver)storingen. Dit laatste kan op elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch vlak zijn. Je werkzaamheden zijn daarmee heel allround.

Kortom ben jij iemand die graag sleutelt en het leuk vindt om meerzijdig bezig te zijn, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij dat jij meebrengt om ons team te versterken?

• Een afgeronde opleiding op MBO niveau 3 of 4 richting Mechatronica / Werktuigbouwkunde;
• Een aantal jaren in een vergelijkbare functie;
• Kennis van Hydraulica en Pneumatiek;
• Kennis van Besturingstechniek en PLC;
• Kennis van schakelschema’s;
• NEN 3140
• Kennis van verspanende machines of hogedrukgietmachines is een pré;
• Bij voorkeur ben je bereid om in 2 of 3 ploegen te werken, wil je alleen in dagdienst werken, laat het ons dan ook weten.

Verder vinden wij het belangrijk dat je pro actief en flexibel bent ingesteld. Je staat stevig in je schoenen en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent communicatief vaardig en schakelt makkelijk met je interne klanten. Je bent enthousiast en draagt daarmee positief bij aan het team waarin je werkt.

Ben je nog niet zo ervaren, kom je net van school en wil  je je ontwikkelen en veel leren, ook dan zijn er volop mogelijkheden en kansen en komen wij dus graag met je in contact!

Wat je van ons mag verwachten!

Een gevarieerde baan, met verantwoordelijkheid, waarin je zelfstandig kan werken. We hanteren korte communicatielijnen, wat prettig werkt. Binnen Buvo wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is, voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor jou. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met de collega’s van HRM , 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.