Stage bij BUVO

   

Voor BUVO is het een bewuste keuze om studenten door middel van stage kennis te laten maken met onze organisatie. Wij willen als erkend leerbedrijf stagiaires de mogelijkheid bieden om zichzelf via een stage(project) verder te ontwikkelen en willen ook graag van onze stagiaires en afstudeerders leren.

Binnen BUVO staan de begrippen innovatie, vakmanschap, kwaliteit én professionaliteit centraal binnen onze organisatie. Spreken deze begrippen jou aan en wil jij werken & leren in een omgeving die continu in beweging is én waarbij je onderdeel uitmaakt van het (productie)proces rond de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie? Neem dan contact met ons op.

We komen graag in contact met stagiaires van alle vakgebieden, alle niveaus en leerjaren: Binnen BUVO zijn er altijd mogelijkheden voor jong en oud! Wil je meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan ook eens onze bedrijfsfilm.

Samen komen we immers verder en blijven we in beweging! Heb je interesse om een stageperiode binnen onze organisatie te vervullen? Neem dan contact op met onze afdeling HRM. We ontmoeten jou graag!

0492 54 64 94 of / hrm@buvocastings.nl