Productieplanner

Productieplanner, fulltime, m/v

Een zeer afwisselende zelfstandige job in de logistiek in een productie omgeving!

BUVO is sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie.
Door een stijgende vraag vanuit de markten die wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit, neemt ook de vraag naar nieuwe collega’s toe.

Over de functie van Productieplanner bij BUVO Castings

Als Productieplanner plan je de productie- en materiaal planning voor de afdeling Verspaning.
Je bent daarmee een belangrijke spil tussen de productie en logistiek. Je voert alle handelingen uit ten aanzien van planning en voorraadbeheer rond de afdeling verspaning en zorgt daarmee dat de leveringen in tijd en aantal correct naar onze klanten kunnen worden verstuurd.
Omdat bij BUVO een grote diversiteit aan producten worden geproduceerd met daaraan gekoppeld een diversiteit aan bewerkingsstappen, maakt dat jouw werk als Productieplanner complex en uitdagend. Het betreft een nieuwe functie. Daarmee is er veel ruimte om je baan mee in te vullen en uit te bouwen.

Een indruk van jouw taken en verantwoordelijkheden:

• Correct indelen van aantallen, machines en middelen aan de hand van alle sturingsparameters die op de planning van invloed zijn. Zo stel je op, beheer en optimaliseer je een hoofd productie plan voor de verspaning, een dagelijks productieplan en maak je een materiaalbehoefteplan voor verpakking en halffabrikaten;
• Je zorgt voor een juist en correct gebruik voor het administratief verwerken van productie orders;
• Beheer je voorraadparameters;
• Je stelt KPI’s op voor de planning Verspaning en beheert deze;
• Opzetten van een Kanbansysteem voor te produceren eindproducten;
• Vergaren en overdragen van alle relevante informatie aan betrokkenen als de afdeling Verspaning, Kwaliteit, Engineering etc.;
• Deelnemen aan, maar ook initiëren van verbeterprojecten en – processen ten aanzien van planning en levering;
• Voorzitten van het planningsoverleg Verspaning, deelname aan dagelijks overleg logistiek en deelname aan andere overlegstructuren.

Wat verwachten wij dat je meebrengt om onze organisatie verder te versterken?

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Supply Chain Management, Technische Bedrijfskunde, Logistics Engineering of vergelijkbaar;
• Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring en daarmee ook goed ontwikkelde kennis opgebouwd in de logistiek in een technische omgeving;
• Je bent cijfermatig en analytisch sterk;
• Je hebt kennis van kwaliteitssystemen, keuringsinstructies en werkinstructies;
• Ruime kennis van ERP.

Als persoon vinden wij het belangrijk dat je ook onder tijdsdruk in staat bent om efficiënt te werken, prioriteiten niet uit het oog verliest en goed afgewogen en onderbouwde beslissingen kunt nemen. Binnen het team kun je zelfstandig werken en onderhoud je een goede communicatie met alle betrokkenen.

Wat je van ons mag verwachten!

Ook de komende jaren zal BUVO nog verder groeien en ontwikkelen. Onze organisatie biedt daarmee veel kansen en mogelijkheden.
Wij lopen voorop als het gaat om inzet van nieuwe technologie. Deze uitdagende baan biedt verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Er is volop ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling van jou.
We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.


Alle vragen over openstaande vacatures kun je tussen 08.00 – 20.00 uur via WhatsApp laagdrempelig en snel aan ons HRM-team stellen.
Je kunt ons Appen op het BUVO HRM WhatsApp nummer: 06 33 921 961

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!