Sales Manager

Fulltime m/v
Als Sales Manager ga jij op zoek naar het vergroten van het klantenbestand en daarnaast het verder uitbreiden van de business bij bestaande relaties. De door jouw opgestelde salesdoelstellingen zijn in lijn met de ambitieuze groeistrategie van BUVO Castings. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel potentie en heb jij een commerciële en resultaatgerichte instelling, lees dan snel verder!

Over de functie van Sales Manager bij BUVO Castings
Als Sales Manager lever je een bijdrage aan de groeistrategie van BUVO Castings en je vertaalt dit naar een commercieel plan. Samen met de vertegenwoordigers van het Duits verkoopkantoor ga je op zoek naar kansen en ontwikkelingen in de markt van aluminium gietwerk voor het uitbreiden van de business bij bestaande klanten en nieuwe klanten. Je investeert in het opbouwen van goede (klant)relaties en weet tijdig de technisch specialisten bij de processen te betrekken. Je bent ontzettend klantgericht, hebt een sterke visie en overtuigende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlandse, Engelse als Duitse taal.
Het betreft een zeer afwisselende baan in een dynamische organisatie met veel (groei) potentie waarin je het accountmanagement en sales support verder gaat ontwikkelen. Je rapporteert in deze functie aan de CEO.

Een indruk van jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van een marktanalyse en input leveren aan strategievorming van BUVO Castings
 • Rapporteren van salesdoelstellingen in lijn met de groeistrategie
 • Uitwerken en realiseren van het verkoopplan
 • Relatiebeheer met bestaande- en potentiële klanten
 • Acquisities en selecties van nieuwe klanten en behalen van nieuw business
 • Coördinatie en intensieve samenwerking van/met het Duits verkoopteam
 • Uitbrengen van offertes
 • Het managen en opzetten van de salesorganisatie
 • Lid van het Management Team van BUVO Castings

Een behoorlijk pakket van taken en verantwoordelijkheden, waarin jij als stevige en ervaren Sales Manager uitdaging en kansen in ziet. In deze functie ben je met grote regelmaat op zakenreis. 

Wat verwachten wij dat jij meebrengt om ons team te versterken?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in commerciële of technische richting;
 • Commercieel technische ervaring (bij voorkeur) in de Automotive branche;
 • Kennis van giettechnische- en verspanende processen is een pré;
 • Resultaat- en klantgerichte instelling met een professionele drive en doorzettingsvermogen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Als persoon ben je klantgericht en heb je een goed commercieel inzicht. Je bent communicatief vaardig en hebt er geen moeite mee een standpunt in te nemen en te overtuigen. Je handelt proactief en durft beslissingen te nemen. Je kunt goed samenwerken en bent dan ook een teamplayer.

Wat je van ons mag verwachten!
Bij BUVO vind je een gevarieerde baan –  met in de functie van Sales Manager – veel afwisseling tussen werken vanuit kantoor en het bezoeken van (potentiële) klanten in binnen- en buitenland. Bij BUVO hanteren we korte communicatielijnen, wat prettig werkt. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is, voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor jou. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Nog een beetje meer over ons
Natuurlijk gaat het over jou en willen we met jou in contact komen om meer over jou te weten te komen. Maar toch vertellen we graag toch nog een beetje over onszelf. We zijn namelijk erg trots op ons bedrijf, op de producten die we mogen maken en ook zeker op ons team. En hopen dat jij dit gevoel in de toekomst met ons gaat delen.

BUVO is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. BUVO is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van BUVO 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevindt zich onze nabewerking. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?
Neem gerust contact op met Wendy Hendriks via 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl. Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.Solliciteer direct

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.