Quality Manager, fulltime

Quality Manager, fulltime, m/v

Wij zoeken een ervaren Quality manager, die zowel de interne organisatie als de klant goed kan aansturen en begeleiden!

BUVO is sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Door een stijgende vraag vanuit de markten die wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit, neemt ook de vraag naar nieuwe collega’s toe.

Over de functie van Quality Manager bij BUVO Castings

Als Quality Manager ben je er primair verantwoordelijk voor dat het Quality System overeenkomt met de eisen van ISO 9001 / IATF 16949 en ISO 14001,  zorg je dat in de organisatie alle kwaliteits-, arbo- en milieuaspecten worden geborgd en dat de kwaliteitsprocedures goed worden opgevolgd. Je bent er tevens verantwoordelijk voor dat BUVO voldoet aan alle gestelde Arbo en milieuwetten.
Dat doe je als leidinggevende van een team van ongeveer 15 collega’s bestaande uit Quality Engineers en Procescontroleurs. Met de groei van de organisatie zal dit team nog verder groeien en ontwikkelen.
Je hebt een goed contact met de klanten en leveranciers van BUVO over de kwaliteits-issues die spelen.
De interne organisatie wordt door jou begeleid bij het verrichten van externe en interne audits.
Voortdurend ben je bezig met het verder verhogen van het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie. Je initieert en neemt deel aan verbeterprojecten.
Als Quality Manager ben je lid van het BUVO MT.

Een indruk van de werkzaamheden en verdere verantwoordelijkheden:

 • Verantwoordelijk voor de klachtafhandeling volgens 8D methodiek binnen afgesproken deadlines;
 • Beheren en schrijven van werkinstructies;
 • Onderhouden en verbeteren van het kwaliteitsmanagement systeem;
 • Samen met andere afdelingen bijdragen en initiëren van verbeterprojecten;
 • Aanleveren en analyseren van KPI’s en acties hieraan gekoppeld opstellen;
 • Intensief samenwerken met Productie, Engineering en BUVO Tools;
 • Aansturen en begeleiden van je team.

Wat verwachten wij dat je mee brengt om onze organisatie verder te versterken?

 • Een afgeronde HBO/Academische opleiding Werktuigbouwkunde of Automotive;
 • Meerjarige ervaring als Quality manager in de Automotive;
 • Goede kennis van ISO 9001, TS 16949, ISP 14001, RI&E;
 • Goede kennis van APQP, PPAP en MSA;
 • Kennis van Lean Manufacturing en Six Sigma, black of green belt is een pré;
 • Ervaring met Auditing.

Als persoon ben je communicatief en analytisch sterk. Je vindt het leuk om zowel de interne organisatie verder te ontwikkelen en het team dat je aanstuurt hierin goed te begeleiden. Je werkt graag samen met de klanten en haalt er plezier uit de klantrelatie goed uit te bouwen vanuit kwaliteit. Je hebt een duidelijke visie over kwaliteit en bent in staat kwaliteit in een groeiende organisatie professioneel mee te laten bewegen.

Wat je van ons mag verwachten!

Ook de komende jaren zal BUVO nog verder groeien en ontwikkelen. Onze organisatie biedt daarmee veel kansen en mogelijkheden. Wij lopen voorop als het gaat om inzet van nieuwe technologie. Deze uitdagende baan biedt verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Er is volop ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling van jou. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!