Oscar van der Horst treedt toe tot het Management Team van BUVO Castings B.V.

Per 1 januari 2019 is het BUVO management team uitbereid met Oscar van der Horst in de rol van Operations Manager.

De groeiambities van BUVO vragen ontwikkelingen op diverse terreinen om de voorziene omzetgroei naar  €60 miljoen in 2021 waar te maken. We investeren hierbij niet enkel in de uitbreiding van productieoppervlakte en nieuwe machines maar ook in mensen en structuren.

Afgelopen jaar hebben we onszelf dan ook succesvol weten te versterken op diverse posities binnen het bedrijf. Managing Director Bart Rouwette ziet met de komst van de nieuwe Operations Manager Oscar van der Horst wederom een belangrijke functie in het BUVO Management Team ingevuld.

Met de focus op het verder verbeteren van de processen, passend bij een groeiende organisatie als BUVO, zal de komst van de Oscar van der Horst verder bijdragen aan de realisatie van de gewenste groeirichting en ambities.  

Door bijna 35 jaar werkervaring in diverse functies heeft Oscar een bewezen trackrecord in zowel de gietindustrie als de automobiel sector. Met oog voor de mens, midden in een technisch hoogwaardige productieomgeving, zal Oscar van der Horst zijn team aansturen en verder laten ontwikkelen.

Zijn ervaring in combinatie met de juiste visie maken dat we ervan overtuigd zijn dat met Oscar van der Horst de geschikte kandidaat  voor deze functie gevonden is.

We wensen Oscar dan ook veel succes toe in zijn nieuwe functie.