Jr. Quality Engineer

Afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd?
Bij BUVO 4.0  krijg je de mogelijkheid om werkervaring op te doen en je verder te ontwikkelen!

BUVO is volop in beweging. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw van onze nieuwe giethal en zal er eind 2019 gestart worden met de bouw van een nieuwe hal om ook onze nabewerking verder uit te breiden. Ons team van Quality Engineers groeit met deze ontwikkelingen mee.

Over de functie van Jr. Quality Engineer bij BUVO Castings

Onze Quality Engineers hebben een veelzijdige functie en spelen een belangrijke rol in de tevredenheid van onze klanten. Natuurlijk ben je als Quality Engineer bezig met het oplossen van eventuele klantklachten, maar veel interessanter is het voorkomen van deze klachten. Daarvoor heb je een goede samenwerking met zowel de collega’s uit de productie als van Process & Production Engineering nodig.
Wij gaan je alles leren wat je nodig hebt om een zelfstandig werkend Quality Engineer te worden. Je vergaart daarmee kennis over en ontwikkelt je in:

 • Hoge druk Aluminium gieten;
 • Bewerkingsmethoden, reinigingsmethoden en controlemethoden;
 • Correctieve maatregelen volgens 8D of A3 methodiek;
 • MSA (meetsysteem analyse);
 • SPC (statische proces controle);
 • PPAP (Production Part Approval Proces);
 • FMEA (Failure Mode and Effects Analysis);
 • Kwaliteit systemen zoals IATF 16949 en VDA;
 • Six Sigma.

Zeker zo belangrijk is je persoonlijke groei en ontwikkeling. Je leert op de juiste manier de  juiste vragen te stellen in je eigen organisatie en je collega’s uit bijvoorbeeld de productie mee te nemen in alles wat met kwaliteit te maken heeft. J e leert ook met de klant te communiceren bij klantklachten, maar ook om samen met je klant te komen tot oplossingen en preventie van klachten in de toekomst.

Wat verwachten we van jou als jr. Quality Engineer?

 • Een afgeronde bachelor of master opleiding in een technische studierichting of technisch bedrijfskundige studierichting;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
 • Fulltime beschikbaar.

Een Quality Engineer bij BUVO moet uit het juiste hout gesneden zijn. Zeker zo belangrijk vinden wij het dan ook dat je nieuwsgierig en geïnteresseerd bent en leergierig en ambitieus. Je bent bereid om (in tijd) mee te investeren in jouw ontwikkeling om een vak volwassen Quality Engineer te worden. Je hebt een pro actieve houding, draagt kwaliteit in een hoog vaandel en bent een teamplayer.

Wat je van ons mag verwachten!

Samen met jou wordt er een opleidings- en ontwikkelingsplan opgesteld. Dit plan zal deels bestaan uit te volgen trainingen en cursussen en deels uit training on the job. Je krijgt een persoonlijke coach.
Daarnaast krijg je een volwaardig (marktconform) salaris en een passend pakket met secundaire voorwaarden.
Je komt te werken in een informeel bedrijf met een open cultuur, prettige werksfeer, waar oog en waardering is voor onze collega’s.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.