Gereedschapinsteller

Gereedschapinsteller, ploegen, fulltime

BUVO Castings zoekt iemand die graag sleutelt voor de gieterij!

De BUVO bedrijven zijn sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Met een toenemende vraag vanuit de markten welke wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit neemt ook de groei in onze personele bezetting toe.

BUVO Castings is dan ook ter versterking op zoek naar een Gereedschapinsteller

Over de functie van Gereedschapinsteller bij BUVO Castings
Als gereedschapinsteller houd je je bezig met het onderhoud van matrijzen en vervolgens het in elkaar zetten van matrijzen. Belangrijk hierbij is dat werkinstructies en richtlijnen goed gevolgd worden, zodat er kwalitatief en kwantitatief optimaal geproduceerd kan worden. Je werkzaamheden zijn divers en afwisselend, waarbij er regelmatig een beroep wordt gedaan op jouw technisch en ruimtelijk inzicht.

Een indruk van jouw taken:

• Onderhouden en repareren van matrijzen en trimstempels;
• Demonteren, schoonmaken, smeren, opwerken en indien van toepassing samenbouwen van matrijzen en trimstempels;
• Aanbrengen en controleren van matrijzen op beveiligingen en kerntrekkers/schuivers;
• Controleren van verwarmingskanalen op doorlaat;
• Controleren en beoordelen van de matrijzen en trimpstempels op slijtage;
• Daar waar mogelijk uitvoeren van reparaties;
• Correcte administratieve registratie;
• Ondersteunen van de productie als er problemen zijn met gereedschappen.

Wat verwachten wij dat je meebrengt om ons team Gereedschapsombouw te versterken?

• Je hebt een technische opleiding op LBO/MBO niveau, bijvoorbeeld in de motorvoertuigentechniek;
• Je hebt goede ervaring in het sleutelen en bent niet bang om je handen vuil te maken;
• Werken in ploegen is geen probleem voor jou. Wij werken nu in 3 ploegen, maar wellicht gaan we in de toekomst over naar 5 ploegen;
• Je heb een goed technisch en ruimtelijk inzicht.

Verder vinden wij het belangrijk dat je nauwkeurig bent, kwaliteitsbewust, goed kunt samenwerken en oplettend bent. Je signaleert tijdig als er zaken niet goed gaan en onderneemt direct actie.

Wat je van ons mag verwachten!

Een gevarieerde baan, met verantwoordelijkheid. Binnen BUVO wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw vakgebied. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!