Commercial Project Manager

Als Commercial Project Manager bij BUVO ben je de belangrijke schakel tussen klant en productie. Technische inzicht is belangrijk, gevoel voor commercie minstens zo belangrijk.

BUVO is sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Door een stijgende vraag vanuit de markten die wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit, neemt ook de vraag naar nieuwe collega’s toe.

Over de functie van Commercial Project Manager bij BUVO Castings
Als Commercial Project Manager heb je een algehele verantwoordelijkheid voor de klant(en) in jouw portefeuille. De belangrijkste pijlers van jouw functie zijn, zorg dragen voor een optimale klanttevredenheid, zorg dragen voor de leverperformance van BUVO en ben je profit & loss verantwoordelijk. Het leuke is dat je van begin tot eind betrokken bent in de commerciële trajecten die in jouw portefeuille zitten. Dit gaat van klantaanvraag tot en met uitfasering van het betreffende product. Je vervult een sleutelrol tussen klant en de interne organisatie.

Een indruk van jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het complete projectmanagement, de uitvoering en bewaking van offertes en orders. Met andere woorden bewaking van bestek tot tijdsplanning tot de marge op de projecten;
 • Je bent voor jouw klant(en) het overkoepelende aanspreekpunt. Dat betekent dat je voortdurend in contact staat met de klant (en) over de lopende projecten, voer je het relatiebeheer, onderhoud je de contacten met het externe verkoopteam en beheer je de Customer Specific Requirements (CSR). Daarnaast draag je zorg voor alle contacten in de interne organisatie, die van toepassing zijn op jouw klant(en);
 • Je maakt proces-, trend- en marktanalyses ten behoeve van het businessplan;
 • Je neemt deel aan verbeterprojecten;
 • Voert het beheer en de bewaking van de APQP-planning (ERP systeem) ;
 • Bewaakt de levertijden in het PPAP traject;
 • Neemt deel aan beurzen.
 • Kortom een zelfstandige gevarieerde functie waarin commercie, projectmanagement en techniek (automotive) samenkomen.

Wat verwachten wij dat jij meebrengt om ons team te versterken?

 • Je hebt een afgeronde HBO (Bachelor)opleiding in de techniek of technische bedrijfskunde;
 • Je hebt zo’n 5 Jaar ervaring in een vergelijkbare functie waarin je verantwoordelijk bent geweest voor het managen van de klant en ervaring hebt opgedaan met projectmanagement in een technische omgeving, bij voorkeur in de automotive;
 • Kennis van en ervaring met APQP, PPAP;
 • Ervaring met ISO 9001/IATF 16949;
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van verspanende- en of giettechnische processen is een pré.

Als persoon ben je klantgericht en heb je een goed commercieel inzicht. Je bent communicatief vaardig en hebt er geen moeite mee een standpunt in te nemen en te overtuigen. Je handelt pro-actief en durft beslissingen te nemen. Je kunt goed samenwerken en bent dan ook een teamplayer. Analytisch ben je sterk.

Wat je van ons mag verwachten!

Een gevarieerde baan, met verantwoordelijkheid. Binnen BUVO wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw vakgebied. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

 Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

 

 

 

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.