CNC Frezer – CNC Draaier

Als CNC Frezer – CNC Draaier bij BUVO heb je de mogelijkheid om met de meest moderne en geavanceerde machines te werken!

BUVO is sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Met een toenemende vraag vanuit de markten welke wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit neemt ook de groei in onze personele bezetting toe.

BUVO Tools is dan ook ter versterking op zoek naar een ervaren CNC Frezer.

Over de functie van CNC Frezer bij BUVO Tools

Bij BUVO Tools worden de matrijzen voor BUVO Castings gemaakt. BUVO Castings produceert kwalitatief hoogwaardige gietstukken. Hierin gaan wij een uitdaging niet uit de weg. Als CNC Frezer bij BUVO Tools sta je daarmee mede aan de basis van dit proces. Jouw werk als CNC frezer is dan ook erg uitdagend. Een baan waarin je al je kennis en kunde in kwijt kunt. Een baan waarin geen dag hetzelfde is. Je werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Bedienen van de CNC draaibanken en/of CNC freesmachines;
 • Oproepen van de bestaande CNC programma’s;
 • Aanbrengen van wijzingen van de bestaande CNC programma’s (binnen aangegeven kaders);
 • Schrijven van nieuwe CNC programma’s;
 • Je herstelt daar waar nodig programmeerfouten, richtlijnen en werkinstructies;
 • Bepaalt de verspaningscondities;
 • Je kiest en controleert het te gebruiken gereedschap;
 • Controleert het materiaal of onderdelen op beschadiging en afmeting;
 • Meet en controleert gereedschap(delen).

Als CNC Frezer heb je een zelfstandige baan, waarin je zelf je tijd indeelt en bezig bent met complexe opdrachten. Je schrikt niet van ingewikkelde uitdagingen. Daarnaast vind je het leuk om je collega’s te helpen en te ondersteunen in hun werk en in hun ontwikkeling.

Wat verwachten wij dat je mee brengt om ons team verder te versterken?

 • Een afgeronde opleiding in de metaal, waarbij je werk- en denkniveau op MBO niveau ligt;
 • Ervaring met CAM;
 • Ervaring in het maken van matrijzen in een gereedschapmakerij is een pré;
 • Kennis van verspanende gereedschappen en diverse materiaalsoorten.

Verder vinden wij het belangrijk dat je goed met anderen samen kunt werken, je collega’s graag ondersteunt, maar ook hulp van je collega’s wilt ontvangen. Verder kun je zelfstandig werken en ben je nauwkeurig.

Wat je van ons mag verwachten!

Een gevarieerde baan, met verantwoordelijkheid. Binnen BUVO wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw vakgebied. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.