Onze klanten

BUVO Castings produceert en ontwikkelt aluminium producten voor een groot aantal vooraanstaande opdrachtgevers uit diverse branches. Relaties uit verschillende branches weten ons moeiteloos te vinden door ons vakmanschap, onze expertise en onze competenties om de meest complexe gietdelen te ontwikkelen en te produceren. BUVO Castings heeft door onze, bijna 40- jarige, ervaring waarbij vakmanschap innovatie en vooruitstrevendheid altijd centraal hebben gestaan naam weten te maken in de wereld van het aluminium Hogedrukgieten en we zijn trots dat we ons door ons uiterst moderne machinepark en onze eigen specialisten hebben kunnen ontwikkelen tot één van de beste gieterijen van de wereld.

BUVO Castings is niet alleen uniek in haar manier van werken binnen de gieterij, ook nemen we het gehele omliggende proces, na nauwe samenwerking, met onze opdrachtgevers uit handen. Zo hebben we een eigen gereedschapsmakerij voor de productie en het onderhoud van de matrijzen en alle mogelijkheden om de gietdelen na te bewerken en te wassen. Opdrachtgevers kunnen op BUVO rekenen gedurende het gehele proces.

Opdrachtgevers uit onderstaande branches weten ons door onze know-how en one-stop filosofie naadloos te vinden:

• Automotive

• Telecom

• Verwarmen – Koelen

Naast bovengenoemde branches leveren wij onder andere producten voor toepassingen in kantoorapparaten, de medische industrie en de machinebouw. Wij zijn dé aluminium hogedrukgieterij waarop opdrachtgevers kunnen bouwen en waar ze hun specialistische vraag kunnen neerleggen.