Afstudeerstage Internationaal Marktonderzoek

Ben jij een HBO of WO student en op zoek naar een (afstudeer)stage? Dan heeft BUVO een interessante opdracht voor jou!

Over ons
BUVO is een modern bedrijf dat hard groeit en ontwikkelt. In onze moderne productiehal voor de nabewerking BUVO 4.0 wordt gewerkt met de nieuwste technieken. Maar ook de basis van ons bestaan, onze gieterij, van oudsher een ambachtelijk productieproces, breidt uit en wordt gevuld met gietcellen die we anno 2020 inrichten en waar we werken met de allerbeste kwaliteit gietmachines.

Bij BUVO produceren we alleen hoogwaardige, complexe gietstukken waar veel kennis en vakmanschap voor vereist is. Niet voor niets vind je onze producten terug in bijvoorbeeld een Mclaren. Wij werken voortdurend aan vernieuwing, verbetering en optimalisatie.

Onze stage mogelijkheden
Een organisatie die zo groeit en ontwikkelt is een fantastische omgeving voor jou als student om ervaring op te doen. Gegarandeerd dat het mes aan 2 kanten snijdt. Jij kunt bij ons kennis en ervaring opdoen, maar wij leren ook graag van hetgeen jij meebrengt.

Tijdens jouw (afstudeer)stage help je ons met het onderzoeken van de (potentiële) internationale markt op het gebied van hoge druk aluminium spuitgieten. Je onderzoekt de trends en ontwikkelingen op de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden, de mogelijke afzetmarkt en uiteindelijk doe je aanbevelingen aan het Management van BUVO.

Jouw profiel
Je start in het najaar 2020 met afstuderen aan een HBO of WO instelling, waar je aan een commerciële of bedrijfskundige opleiding studeert. Een studierichting die wellicht zou kunnen aansluiten is Bedrijfskunde, Marketing, Commerciële economie of Communicatie.

Als persoon moeten we ook goed bij elkaar passen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je gedreven bent, nieuwsgierig en geïnteresseerd en voor een optimaal resultaat gaat. We zoeken studenten met passie voor hun studie. Je wilt graag leren en staat open voor hetgeen jouw begeleider binnen BUVO jou mee wilt geven. Je vindt het gaaf om jouw kennis met ons te delen.  Je werkt graag zelfstandig in een team, hebt een groot analytisch vermogen en beheerst tevens de Engelse én Duitse taal.

Wat bieden wij jou?
– Sowieso een interessant en uitdagend onderwerp om te onderzoeken in een gave afzetmarkt.
– Wij gaan jou helpen om een succesvolle stage te lopen of succesvol af te studeren. Daarvoor wordt je gekoppeld aan een persoonlijke begeleider.
– Ons streven is om jou zoveel mogelijk kennis en ervaring op te laten doen.

Blijkt dat we goed bij elkaar passen, dan ligt er wellicht ook een baan voor je in het verschiet. Uiteraard ontvang je bij ons een marktconforme stage vergoeding.

Interesse?
Neem contact op met Wendy Hendriks, HR Manager bij BUVO. Wendy is bereikbaar via 0492-546494. Je kunt ook je cv met een korte motivatie sturen naar recruitment@buvocastings.nl.