3D Meettechnicus

3D Meettechnicus, fulltime

Ben je secuur, ga je voor optimale kwaliteit en  op zoek naar een uitdagende baan?

De BUVO bedrijven zijn sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Met een toenemende vraag vanuit de markten welke wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit neemt ook de groei in onze personele bezetting toe.

BUVO Castings is dan ook ter versterking op zoek naar een 3D Meettechnicus.

Over de functie van 3D Meettechnicus bij BUVO Castings

Onze afdeling kwaliteit wordt gevormd door een manager en een 4-tal Quality Engineers. Om de kwaliteitstandaarden nog verder te verhogen, gaan we het team uitbreiden met een 3D Meettechnicus. De 3D Meettechnicus gaat zorg dragen voor een nog sterkere borging van de kwaliteit van onze producten. De functie ga je zelfstandig uitvoeren, waarbij je je niet alleen bezig houdt met het doen van metingen en schrijven en optimaliseren van CMM meetprogramma’s. Je gaat ook onze engineers in de productie ondersteunen, zodat daar waar nodig de juiste correcties worden toegepast en ga je actief deelnemen bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Je krijgt de kans om deze functie mee op te zetten, te ontwikkelen!

Concreet ga je je met de volgende taken bezighouden:

• Schrijven en optimaliseren van CMM meetprogramma’s;
• Uitvoeren van contourmetingen met een contourograaf;
• Uitvoeringen geven aan diverse soorten metingen als  3D metingen, ruwheidsmetingen e.d.;
• Maken van reinheidsanalyses;
• Ondersteunen en sparren met de engineers in de productie, als er correcties plaats dienen te vinden;
• Deelnemen aan projecten;
• Het hebben van klantcontact als er afstemming rondom metingen plaats moet vinden;
• Meedenken in procesoptimalisaties op basis van o.a. meetresultaten;
• Uitvoeren van eindinspecties.

Wat verwachten wij dat je meebrengt om onze afdeling kwaliteit verder te versterken?

• MTS/MBO niveau 4 fijnmechanisch/werktuigbouwkunde;
• Goede vaardigheid in het lezen van tekeningen inclusief vorm & plaats toleranties en het programmeren van 3D CNC meetmachines;
• Kennis van 3D meetsoftware MCOSMOS (Mitutoyo) is een pré;
• Meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie;
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Verder verwachten wij dat je uiteraard zeer kwaliteitsbewust bent, kritisch, pro actief en op zoek naar de technische uitdaging  en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Je bent communicatief vaardig en een teamplayer, die er naar streeft om samen met collega’s tot de beste resultaten te komen.

Wat je van ons mag verwachten!

Een gevarieerde baan, met verantwoordelijkheid. Binnen BUVO wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw vakgebied. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.