(Internationaal) Supply Chain Coördinator

Supply Chain Coördinator, fulltime

Een zeer afwisselende zelfstandige internationale job in de logistiek in een productie omgeving!

BUVO is sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Door een stijgende vraag vanuit de markten die wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit, neemt ook de vraag naar nieuwe collega’s toe.

Over de functie van Supply Chain Coördinator bij BUVO Castings

Onze Supply Chain Coördinator is verantwoordelijk voor een optimale inzet van de beschikbare capaciteit en leveringsbetrouwbaarheid. Je bent daarbij de spil tussen de klanten en de interne organisatie.  De klanten bevinden zich voor een groot deel in de automotive industrie. Je beweegt je daarmee internationaal. Als Supply Chain Coördinator heb je een zelfstandige functie met grote verantwoordelijkheid en met veel interne en externe contacten. Je wordt dagelijks uitgedaagd en houdt behoorlijk wat ballen in de lucht.

Een indruk van jouw taken en verantwoordelijkheden:
• Onderhoudt contacten intern met collega’s van Verkoop, Productie, Inkoop, Kwaliteit en Finance en extern met klanten t.b.v. alle plannings- en leveringsprocessen;
• Je neemt deel aan en initieert verbeterprojecten en – processen om zo de leverbetrouwbaarheid te verhogen en onze organisatie op Supply Chain vlak door te ontwikkelen;
• Je maakt en verstuurt leverschema’s en neemt deel aan (telefonische) besprekingen;
• Reageert pro actief op beschikbaarheidsproblemen, verhelpt deze en zorgt voor structurele verbeterslagen;
• Draagt zorg voor het administratieve proces als order entry, opmaken en indienen aanvraag creditnota’s, opmaken en versturen prijslijsten;
• Hebt de coördinatie over de interne en externe verpakkingen;
• Opstellen en beheren van KPI’s ten aanzien van leverbetrouwbaarheid en afhandeling logistieke klachten.
• Ontvangst en beoordeling van verkooporders en klantafroepen;
• Coördineren van leveringen en eventueel transporten naar klanten;
• Je bent contactpersoon van onze klanten over orders en leveringen;
• Je maakt en verstuurt leverschema’s en neemt deel aan (telefonische) besprekingen;

Wat verwachten wij dat je meebrengt om onze organisatie verder te versterken?

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld International Business, Commerciële Economie, Supply Chain Management of een vergelijkbare opleiding;
• Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring en daarmee ook goed ontwikkelde kennis opgebouwd in de logistiek in een technische omgeving;
• Je hebt kennis van productielogistiek;
• Je hebt affiniteit met techniek;
• Kennis van lean management is een pré;
• Ruime kennis van ERP;
• Je hebt een goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Verder vinden wij het belangrijk dat je analytisch en organisatorisch sterk bent. Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig met een hands-on mentaliteit.
Je bent pro-actief en hebt een probleemoplossende instelling. Je werkt planmatig en gestructureerd. Communicatief ben je vaardig en schakel je goed met zowel de interne organisatie als met externe partijen. Het voeren van goede klantgesprekken vind je leuk en ga je niet uit de weg. In de eventuele discussie met klanten zorg je voor goede onderbouwingen gebaseerd op feiten en bent indien nodig dan ook standvastig.

Wat je van ons mag verwachten!

Ook de komende jaren zal BUVO nog verder groeien en ontwikkelen. Onze organisatie biedt daarmee veel kansen en mogelijkheden.
Wij lopen voorop als het gaat om inzet van nieuwe technologie. Deze uitdagende baan biedt verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Er is volop ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling van jou.
We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

This is (us) Buvo

Buvo is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. Buvo is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van Buvo 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevinden zich onze nabewerking, onze wasstraten en Supply Chain. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl
Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina of bekijk onze bedrijfsfilm.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!