Gereedschapsmaker

Wij zoeken, de echte vakman!

De BUVO bedrijven zijn sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Met een toenemende vraag vanuit de markten welke wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit neemt ook de groei in onze personele bezetting toe.

BUVO Tools is dan ook ter versterking op zoek naar een gereedschapsmaker

Over de functie van gereedschapsmaker bij BUVO Tools 

De matrijzen, welke wij maken vormen de basis van de kwaliteitsproducten, die bij Buvo Castings uiteindelijk worden gefabriceerd. Als gereedschapsmaker speel je een belangrijke rol in de kwaliteit van onze matrijzen en daarmee ook aan de productie bij bij Buvo Castings plaats vindt.

Zelfstandig draag je zorg voor diverse machinale bewerkingen. Denk hierbij aan o.a.:

• Vlakslijpen;
• Laserlassen;
• Assembleren van matrijzen en trimgereedschappen.
• Alle andere voorkomende werkzaamheden in de gereedschapsmakerij.

Wat verwachten wij dat je mee brengt om ons team verder te versterken?

• Afgeronde opleiding in de metaal;
• Meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie.

Je kunt goed zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid.  Je vindt kwaliteit belangrijk en werkt dan ook uiterst nauwkeurig. Je bent collegiaal en werkt goed met je collega’s samen. Verder vinden wij het belangrijk dat je meedenkt en meepraat over verbeteringen en verbeterprocessen.

Ben je nog niet die vakman, maar wil je die wel graag worden en heb je al een basis in de metaal?
Ook dan komen we graag met je in gesprek.

Wat je van ons mag verwachten!

Een zelfstandige baan. Binnen Buvo Tools wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw vakgebied. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar hrm@buvocastings.nl