Draadvonker

Nauwkeurigheid is jouw kernkwaliteit!

De BUVO bedrijven zijn sterk groeiend. Dit heeft natuurlijk consequenties voor alle onderdelen van onze organisatie. Met een toenemende vraag vanuit de markten welke wij bedienen en de groei van onze productiecapaciteit neemt ook de groei in onze personele bezetting toe.

BUVO Tools is dan ook ter versterking op zoek naar een draadvonker.

Over de functie van draadvonker bij BUVO Tools

De matrijzen, welke wij maken vormen de basis van de kwaliteitsproducten, die bij Buvo Castings uiteindelijk worden gefabriceerd. Wij maken matrijzen voor grovere, maar ook voor uiterst fijne producten voor de automotive. Een draadvonker bij Buvo Tools, is dan ook een vakman met kennis en inzicht en uiterst nauwkeurig en kwaliteitsgericht.

Wat verwachten wij dat je mee brengt om ons team verder te versterken?

• Een afgeronde vakopleiding in de metaal, MBO niveau 3/4;
• Meerjarige ervaring in het draadvonken;
• Kennis van de werking van matrijzen is een pré;
• Je kunt programmeren middels een CAM pakket.

Je werkt nauwkeurig en bent je er van bewust dat jouw werk de kwaliteit mee bepaalt. Je bent communicatief vaardig om samen met jouw collega’s zaken goed en duidelijk af te kunnen stemmen. Verder vinden wij het belangrijk, dat je meedenkt en meepraat over verbeteringen en verbeterprocessen.

Ben je nog niet die vakman, maar wil je die wel graag worden en heb je al een basis in de metaal?
Ook dan komen wij graag met je in gesprek.

Wat je van ons mag verwachten!

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan. Binnen Buvo Tools wordt er gewerkt met de nieuwste machines. Technologie staat in een hoog vaandel. Daarmee is er ook ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw vakgebied. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Neem gerust contact op met Camille van Teeseling, 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar hrm@buvocastings.nl